Mājas lapa: http://www.druvassaldejums.lv

Saldējums no īsta piena un sviesta.

Arhīvs
Maijs, 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Latvijā zināmi cilvēki par garšīgāko atzīst Druvas plombīra saldējumu
Publicēts 2. augustā, 2013.
Žurnāls „Dienas Ēdieni” jūlija beigās veica aklo degustāciju, kurā ēdiena entuziasti nogaršoja dažādus plombīra saldējumus. Kā viens no labākajiem tika atzīts Druvas plombīra saldējums, kurš degustētājiem atsauca atmiņā bērnības garšu.

Degustācijā piedalījās tādi Latvijā zināmi cilvēki kā operdziedātājs Sergejs Jēgers, divu iecienītu un smalku restorānu šefpavārs Māris Astičs un šefpavārs Ingmārs Ladigs.

Sergejs Jēgers Druvas plombīra saldējumu atzīst par ļoti gardu. „Struktūra krēmīgāka, mutē nepaliek taukaina garša. Es šo vēl pārlietu ar medu un pārkaisītu ar riekstiem,” spriež operdziedātājs.

Arī restorānu šefpavāri šo saldējumu īpaši izceļ citu vidū. Ingmārs Ladigs uzskata, ka tas ir pietiekami krēmīgs un to var izmantot ne tikai kokteiļu pagatavošanai, bet ēst ar dažādām piedevām, bet Māris Astičs, salīdzinot ar citiem saldējumiem, atzīst, ka Druvas plombīra saldējumam ir krēmīgāka konsistence un izteiktāka garša jeb tas esot saldējums ar dzīvību un raksturu.

Kā novēro pats uzņēmums AS Druva Food, pircēji arvien lielāku uzmanību pievērš produktu sastāvam. Tiek izvērtēts, vai tie nesatur mākslīgas piedevas un vai to gatavošanā izmantoti kvalitatīvi un dabiski produkti. Ja ekonomiskās krīzes laikā izvēli galvenokārt noteica produktu cena, tagad pircēji ir kļuvuši izglītotāki un daudz rūpīgāk izdara izvēli par labu vienam vai otram pārtikas produktam.

Arī izvēloties saldējumu, cilvēki meklē tos našķus, kas gatavoti no īsta piena un nesatur mākslīgus uzlabotājus. Tagad saldējuma vitrīnas ir pilnas ar produkciju, taču daudzi no tiem nav gatavoti, kā agrāk – no govs piena – tādēļ to kvalitāte nav salīdzināma.

Par prieku saldējuma cienītājiem "Maxima" XX un XXX veikalos augusta sākumā Druvas saldējumam ir samazināta cena

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: